Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid

Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid is een Schoonheidssalon gelegen aan Slot 85 in Almelo.

Meer informatie over Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid in Almelo

Bij Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid wordt er zowel voor de innerlijke als uiterlijke schoonheid gezorgd. Het is belangrijk om goed voor zowel je binnen- als buitenkant te zorgen, omdat ze bij elkaar horen. De huid wordt gezien als de spiegel van de ziel. In de praktijk wordt er aandacht besteed aan huidverzorging, ontspanning en voeding. Er worden mini-vakanties aangeboden die zorgen voor diepe ontspanning en balans, zowel voor de huid als mentaal. Klanten ervaren de behandelingen als een totaalbeleving en voelen zich na afloop ontspannen en rustig. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te stralen. Daarom worden er Dr. Hauschka behandelingen aangeboden, evenals workshops om de huid optimaal te laten stralen.

Wil je weten wat Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio 36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid

Bezoekers bekeken ook