Studio by Daan

Studio by Daan is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Lunterenstraat 27 in Almelo.

Meer informatie over Studio by Daan in Almelo

Daniella Mensing heet je welkom in haar salon, Studio by Daan, waar ze een breed scala aan behandelingen aanbiedt. Ze is gespecialiseerd in pedicure en manicure, maar je kunt bij haar ook terecht voor cosmetische en wellnessbehandelingen. Enkele populaire behandelingen zijn permanente make-up, pedicurebehandelingen en shellac voor hand- en teennagels. Daniella werkt met precisie en toewijding en blijft zichzelf ontwikkelen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in haar vakgebied. Haar klanten zijn erg tevreden en bevelen haar aan bij anderen. Daniella werkt met natuurlijke en biologische producten en is aangesloten bij branche-organisatie Provoet en erkend door de GGD voor het zetten van permanente make-up. Je kunt Daniella vinden in haar salon in Almelo en contact met haar opnemen voor een afspraak.

Wil je weten wat Studio by Daan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio by Daan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio by Daan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio by Daan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Studio by Daan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio by Daan

Bezoekers bekeken ook