Studio COCO

Studio COCO is een Kapper gelegen aan Boddenstraat 46 in Almelo.

Meer informatie over Studio COCO in Almelo

Coco HairStudio is een haarstudio in Almelo, gevestigd in een sfeervol monumentaal pand uit 1886. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals hoofdhuidmassages, knipbeurten, kleuringen, CND shellac, make-overs en gezichtsbehandelingen. Op hun social media kanalen kun je inspiratie opdoen. Daarnaast kun je ook cadeaubonnen bestellen. Ze hebben een prijslijst met verschillende tarieven voor dames, heren, kinderen en kleuringen. Alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en inclusief styling producten. Als je contact met hen wilt opnemen, kun je dat doen via hun website.

Wil je weten wat Studio COCO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio COCO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio COCO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio COCO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Studio COCO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio COCO

Bezoekers bekeken ook