Studio15

Studio15 is een Cultureel centrum gelegen aan Kolthofsingel 15 in Almelo.

Meer informatie over Studio15 in Almelo

Studio15 en Social Dance organiseren de Social Dance Cypher Edition. Studio15 is een organisatie die gratis activiteiten aanbiedt om jongeren tussen de 12 en 30 jaar te helpen bij talentontwikkeling op het gebied van muziek, dans, fotografie, evenementenorganisatie, ondernemerschap en theater. De agenda bevat verschillende coaching sessies op het gebied van dans, fotografie, zang, rap, graffiti, theater, DJ'en en drums. Daarnaast zijn er ook workshops, zoals 'Dance Battles: The Project' en 'SING IT!'. Ook wordt er samengewerkt met het museum voor een evenement genaamd Museumnacht x Studio15. Het KVK-nummer van Studio15 is 41028656.

Wil je weten wat Studio15 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio15 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio15? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio15 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Studio15 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio15

Bezoekers bekeken ook