Subway

Subway is een Broodjeswinkel gelegen aan Unit 3C, Vincent van Goghplein 5A in Almelo.

Meer informatie over Subway in Almelo

Bij Subway® Restaurant op Vincent Van Goghplein 5A kunt u genieten van heerlijke ingrediënten en smaken in vele sandwich-, salade- en wrapcombinaties. In plaats van traditioneel fastfood, biedt Subway® verse groenten, toppings, proteïne en vers gebakken brood voor de perfecte maaltijd. Het restaurant wordt beheerd door bedrijfseigenaren en heeft getalenteerde Sandwich Artists™ in dienst die klaar staan om uw bestelling persoonlijk, online, in de Subway-app of voor bezorging op te nemen. Subway® is een gedeponeerd handelsmerk van Subway® IP Inc. ©2018 Subway® IP Inc. Alle rechten voorbehouden.

Wil je weten wat Subway verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Subway of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Subway? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Subway het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Subway reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Subway

Bezoekers bekeken ook