Sushi Tijd

Sushi Tijd is een Sushirestaurant gelegen aan Ootmarsumsestraat 6 in Almelo.

Meer informatie over Sushi Tijd in Almelo

Op 29-08-2015 bezochten we Sushi Tijd, een sushi-restaurant waar we vriendelijk werden bediend en zelf een plekje konden uitzoeken. Het eten was erg lekker en ruim voldoende, dus we zouden zeker nog een keer terugkomen. Vooral de sushi was van hoge kwaliteit, wat voor ons als verwende sushi-eters erg belangrijk is. Ondanks dat sushi de laatste tijd negatief in het nieuws is geweest, vinden we dat Sushi Tijd door moet gaan met dit concept. We geven ze een dikke 9. Het restaurant is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 6 in Almelo en is te bereiken op telefoonnummer 0546 822844. Ze zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 22:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 22:30 uur. Tot en met 31 oktober 2023 kun je profiteren van 10% korting op het All You Can Eat-menu als je reserveert. Mis deze smaakvolle ervaring niet!

Wil je weten wat Sushi Tijd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Tijd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Tijd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Tijd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Sushi Tijd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Tijd

Bezoekers bekeken ook