t Jan Scholten Team

t Jan Scholten Team is een Autohandel gelegen aan Twentepoort West 13 in Almelo.

Meer informatie over t Jan Scholten Team in Almelo

Bij 't Jan Scholten Team vind je een actueel aanbod van auto's, waaronder de Jeep Renegade, Ford USA Explorer en Mazda 3. Klanten hebben positieve ervaringen met de garage en waarderen de vriendelijkheid en service. Het team toont grote betrokkenheid en passie voor de auto's die ze verkopen. Zo hebben ze een Ford Mustang verkocht na een lange zoektocht en hebben ze eerlijk gehandeld en een goede inruilprijs gegeven. Ook zijn ze betrouwbaar en komen ze gemaakte afspraken na. Klanten zijn tevreden met hun aankoop en de ontvangen service. Het team is gespecialiseerd in Mazda MX-5, Ford USA en Dodge RAM. Ze zien autorijden als een avontuur en willen dat klanten onbezorgd kunnen genieten van het autorijden. Het Jan Scholten Team is 50 jaar lid van BOVAG en heeft verschillende nieuwsberichten, waaronder een lease deal voor de Ram 1500 SLT en de MX-5 30th Anniversary. De contactgegevens en openingstijden van de garage zijn ook vermeld.

Wil je weten wat t Jan Scholten Team verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Jan Scholten Team of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Jan Scholten Team? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Jan Scholten Team het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar t Jan Scholten Team reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Jan Scholten Team

Bezoekers bekeken ook