Taekwondo Oude Luttikhuis

Taekwondo Oude Luttikhuis is een Sportclub gelegen aan Bornerbroeksestraat 455B in Almelo.

Meer informatie over Taekwondo Oude Luttikhuis in Almelo

Sportcentrum Oude Luttikhuis in Almelo is de bestemming voor fitness- en sportliefhebbers. Ze hebben uitgebreide faciliteiten, waaronder een fitnessruimte met sterke apparatuur en ervaren trainers om te begeleiden. Voor vechtsportliefhebbers bieden ze al 45 jaar Taekwondo-lessen aan, geleid door ervaren instructeurs. Daarnaast zijn er groepslessen zoals Boksfit en Bootcamp om het uithoudingsvermogen en de kracht te vergroten. Het sportcentrum gelooft in een ondersteunende omgeving waar iedereen zich welkom en gemotiveerd voelt. Ze hebben ook sponsoren, partners en contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Taekwondo Oude Luttikhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taekwondo Oude Luttikhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taekwondo Oude Luttikhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taekwondo Oude Luttikhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Taekwondo Oude Luttikhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taekwondo Oude Luttikhuis

Bezoekers bekeken ook