Tafeltennisvereniging Blauw-Wit

Tafeltennisvereniging Blauw-Wit is een Sportclub gelegen aan Reeststraat 15 in Almelo.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging Blauw-Wit in Almelo

Blauw-Wit Almelo is een gezellige tafeltennisvereniging voor jong en oud in Almelo. De vereniging is opgericht in 1948 en heeft ongeveer 70 leden. Op de website van Blauw-Wit vind je alle informatie over tafeltennis, de vereniging en georganiseerde activiteiten. Iedereen is welkom bij Blauw-Wit, ongeacht je niveau. Er worden trainingen gegeven op dinsdag en donderdag. Ook tijdens de coronaperiode worden er trainingen gegeven. Daarnaast staan er verschillende nieuwsberichten op de website, zoals deelname aan de Almelo OldStars beweegdag en oproepen vanuit het Jeugdfonds Almelo. Als je interesse hebt, kun je je aanmelden voor proeftrainingen. De vereniging heeft ook sponsoren en het adres is Reeststraat 15, 7607 LV Almelo.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging Blauw-Wit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging Blauw-Wit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging Blauw-Wit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging Blauw-Wit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tafeltennisvereniging Blauw-Wit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging Blauw-Wit

Bezoekers bekeken ook