Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V.

Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V. is een Tandarts gelegen aan Wierdensestraat 34A in Almelo.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V. in Almelo

Bij Tandarts Khoynezad staat de beleving van patiënten centraal. Ze bieden volledige tandheelkundige zorg, van preventieve behandelingen tot restauraties zoals vullingen en kronen. De praktijk is gevestigd aan de Wierdensestraat 34A in Almelo, en is bereikbaar via telefoonnummer 0546-825500. Spoedgevallen kunnen ook terecht op 053-7920040. Daarnaast kunnen patiënten online afspraken maken en formulieren invullen. De praktijk benadrukt het belang van een mooie glimlach en biedt een rustige omgeving om tandheelkundige zorgen tot rust te brengen. Er is ook een spoeddienst beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend. Tandarts Khoynezad biedt algemene tandheelkunde en heeft een team dat zich inzet voor de patiënt. Nieuwe patiënten krijgen een behandelplan en worden behandeld als individuen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 17:00 uur, met een pauze van 12:00 tot 13:00 uur. De website is ontworpen door Designendrukwerk en is actief in 2022 en 2023.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Khoynezhad B.V.

Bezoekers bekeken ook