TandheelKundig Centrum

TandheelKundig Centrum is een Tandarts gelegen aan Hospitaalweg 2 in Almelo.

Meer informatie over TandheelKundig Centrum in Almelo

In de tekst worden verschillende telefoonnummers en contactgegevens genoemd, zoals die van Sana, Kuipers en de Spoedpost in Enschede. Er wordt ook vermeld dat er mondverzorging en tandtechniek worden aangeboden door Dentalsave, Smilemakerz en Kesseler & Reuvekamp. Daarnaast wordt er verteld dat het mogelijk is om online afspraken te maken voor periodieke controles. Hiervoor krijgt men een wachtwoord waarmee er ingelogd kan worden. Het is belangrijk om te weten dat afspraken voor pijnklachten en behandelingen telefonisch moeten worden gemaakt. Verder worden er nog vermeldingen gemaakt van een nieuwe prothese, een nieuwe tandarts in praktijk Sana, wijzigingen bij de mondhygiënisten, en de openingstijden van de praktijk.

Wil je weten wat TandheelKundig Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TandheelKundig Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TandheelKundig Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TandheelKundig Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar TandheelKundig Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TandheelKundig Centrum

Bezoekers bekeken ook