Tapasrestaurant Solera B.V.

Tapasrestaurant Solera B.V. is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 102 in Almelo.

Meer informatie over Tapasrestaurant Solera B.V. in Almelo

Tapasrestaurant Solera is een gezellig restaurant waar je kunt genieten van mediterrane Spaanse en Mexicaanse gerechten. Ze hebben een ruime keuze uit 50 kleine vlees-, vis- en vegetarische gerechten die je à la carte kunt bestellen of onbeperkt kunt tapassen voor een vaste prijs. Het restaurant heeft een zonnig terras, een wintertuin en een bovenzaal. Ze zijn dagelijks geopend vanaf 12.00 uur in het weekend en vanaf 16.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Reserveren is niet verplicht, maar wel gewenst. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail. Daarnaast hebben ze een menu en organiseren ze regelmatig nieuws, events en acties waar je van op de hoogte kunt blijven.

Wil je weten wat Tapasrestaurant Solera B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tapasrestaurant Solera B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tapasrestaurant Solera B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tapasrestaurant Solera B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tapasrestaurant Solera B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tapasrestaurant Solera B.V.

Bezoekers bekeken ook