Taveerne Het Wetshuys

Taveerne Het Wetshuys is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 80 in Almelo.

Meer informatie over Taveerne Het Wetshuys in Almelo

In het stadshart van Almelo vind je Taveerne 't Wetshuys, een gezellige plek voor een kop koffie op het terras of een goede maaltijd met vrienden. Naast koffie, gebak en tosti's bieden ze ook uitgebreide lunches, heerlijke diners en gezellige borrels. Het restaurant heeft ook een verwarmd, overdekt terras waar je het hele jaar door comfortabel kunt zitten. Sinds november 2019 is er een extra restaurantgedeelte geopend in het naastgelegen pand, genaamd "Foto Boom". Hier kun je zowel overdag als 's avonds terecht voor een sfeervol diner. Taveerne 't Wetshuys heeft ruime openingstijden, van maandag tot en met zondag. Als je wilt reserveren of vragen hebt, kun je contact met hen opnemen via een online formulier, e-mail of telefoon. Het adres is Grotestraat 80 in Almelo.

Wil je weten wat Taveerne Het Wetshuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taveerne Het Wetshuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taveerne Het Wetshuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taveerne Het Wetshuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Taveerne Het Wetshuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taveerne Het Wetshuys

Bezoekers bekeken ook