TeamFysio Almelo

TeamFysio Almelo is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Groenplein 2 in Almelo.

Meer informatie over TeamFysio Almelo in Almelo

Bij TeamFysio geloven ze in de kracht van persoonlijke aandacht en luisteren ze nauwgezet naar de cliënten om te bepalen hoe ze hen het beste kunnen helpen met spier- en peesklachten. Ze zijn gespecialiseerd in deze behandelingen en zijn trots om in gezondheidscentra te werken, waar ze gebruik kunnen maken van sport-, medische- en oefenfaciliteiten. Als je meer wilt weten over de behandelingen die TeamFysio biedt, kun je contact met hen opnemen. Ze hebben ook een gratis inloopspreekuur voor mensen die vragen hebben of advies nodig hebben van een fysiotherapeut. Als je een afspraak maakt, verwachten ze dat je komt. Als je verhinderd bent, vragen ze je om dit 24 uur van tevoren telefonisch door te geven. Als je niet op tijd annuleert, brengen ze €35,- in rekening voor de gereserveerde tijd en/of behandeling. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wil je weten wat TeamFysio Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TeamFysio Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TeamFysio Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TeamFysio Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar TeamFysio Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TeamFysio Almelo

Bezoekers bekeken ook