TeamUp Almelo

TeamUp Almelo is een Sportclub gelegen aan Vriezenveenseweg 170A in Almelo.

Meer informatie over TeamUp Almelo in Almelo

Wereldwijd zijn er meer dan 80 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging, waarvan de helft kinderen. Deze kinderen worden blootgesteld aan onderdrukking, verlies en angst, wat een negatieve invloed heeft op hun ontwikkeling en welzijn. Daarom heeft War Child samen met Save the Children en UNICEF Nederland het programma TeamUp opgezet, om gevluchte kinderen met sport- en spelactiviteiten sociaal en emotioneel te ondersteunen. Kinderen leren hierbij vaardigheden die ze in hun dagelijks leven kunnen toepassen, zoals samenwerken, vriendschappen sluiten en ontspannen. TeamUp biedt structuur en stabiliteit, zodat kinderen weer even kind kunnen zijn. Het programma wordt niet alleen in Nederland aangeboden, maar ook in andere landen zoals Colombia, Zweden en de bezette Palestijnse gebieden. Daarnaast wordt de methodiek regelmatig gemonitord en geëvalueerd om de kwaliteit en relevantie te waarborgen.

Wil je weten wat TeamUp Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TeamUp Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TeamUp Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TeamUp Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar TeamUp Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TeamUp Almelo

Bezoekers bekeken ook