Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel is een Yogastudio gelegen aan Planthofsweg 5 in Almelo.

Meer informatie over Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel in Almelo

Bij Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel kun je terecht voor begeleiding op je weg naar geluk. Wilma Breukelman, de oprichter van de praktijk, gelooft dat de sleutel naar geluk in jezelf zit. Ze biedt coaching, yoga en tekenlessen aan om je hierbij te helpen. Wilma haalt haar inspiratie uit de natuur en heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder yoga, kinderyoga, stoelyoga, mindfulness, intuïtieve ontwikkeling en HSP coach. Ze is ook opgeleid in Genezend Tekenen, Bach bloesems en aromatherapie. In haar praktijkruimte geeft ze individuele yogalessen, holistische tekenlessen, coaching en reiki. Daarnaast werkt ze ook op locatie, voor mensen die niet naar de praktijk kunnen komen en voor bedrijven.

Wil je weten wat Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel

Bezoekers bekeken ook