Tennisvereniging De Haambrink

Tennisvereniging De Haambrink is een Tennisvereniging gelegen aan Almeloseweg 211F in Mariaparochie.

Meer informatie over Tennisvereniging De Haambrink in Mariaparochie

Op 2 november 2023 organiseert T.V. De Haambrink een racketavond. Er zijn echter geen deelnemers vermeld. Daarnaast is er een zomer aanbieding die plaatsvond op 28 juni 2023. Er zijn ook racketavonden gepland op 2 november en 7 december, maar er zijn nog geen deelnemers voor deze evenementen. Voor meer informatie of vragen kunnen mensen contact opnemen met T.V. De Haambrink via e-mail of telefoonnummer. Het adres van de club is Almeloseweg 211F, 7614 LA Mariaparochie. Het KVK-nummer van de club is 40075339.

Wil je weten wat Tennisvereniging De Haambrink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisvereniging De Haambrink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisvereniging De Haambrink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisvereniging De Haambrink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tennisvereniging De Haambrink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisvereniging De Haambrink

Bezoekers bekeken ook