Terra Energy

Terra Energy is een Tankstation gelegen aan Twentepoort Oost 42 in Almelo.

Meer informatie over Terra Energy in Almelo

Terra Energy heeft een innovatieve techniek ontwikkeld waarmee waterleidingen ondergronds kunnen worden aangelegd zonder de bodem te verstoren. In plaats van te boren, wordt er gebruik gemaakt van grondverdringing. Deze techniek zorgt ervoor dat warmte-koudeopslagsystemen nog duurzamer worden. Het gebruik van deze techniek in combinatie met warmtepompen en warmte-koudeopslag kan leiden tot aanzienlijke besparingen op het energieverbruik, namelijk 17 euro per vierkante meter per jaar. Het verdringen van grond heeft verschillende voordelen ten opzichte van boren, waaronder kostenefficiëntie, minimale verstoring van de bodemgesteldheid, eenvoudige installatie en onderhoud, en weinig overlast. Terra Energy nodigt geïnteresseerden uit om contact op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Terra Energy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terra Energy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terra Energy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terra Energy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Terra Energy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terra Energy

Bezoekers bekeken ook