The Box Fysiotherapie

The Box Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Henri Dunantstraat 5 in Almelo.

Meer informatie over The Box Fysiotherapie in Almelo

Fysiotherapie is niet alleen gericht op conventionele behandelingen, maar ook op het opstellen van een persoonlijk trainingsplan om een snel herstel te bevorderen. In sommige gevallen kan het nuttig zijn om de trainingen op locatie bij de fysiotherapeut af te werken. De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor mensen die willen sporten. Dry needling, een vorm van acupunctuur, kan worden besproken als een mogelijke behandeling. Arbeidsfysiotherapie richt zich op problemen die verband houden met het werk van individuele werknemers. Littekentherapie en tapen kunnen worden gebruikt om het herstel van blessures te ondersteunen. Er wordt maatwerk aangeboden om klachten snel te verlichten en op te lossen. Daarnaast bieden ze ook mogelijkheden voor medische fitness. Er zijn samenwerkingen met diëtistenpraktijk Vitalise, Forza Gym en een medische pedicure.

Wil je weten wat The Box Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Box Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Box Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Box Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar The Box Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Box Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook