Therapiecentrum Twente

Therapiecentrum Twente is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Vissedijk 1 in Almelo.

Meer informatie over Therapiecentrum Twente in Almelo

Therapiecentrum Twente biedt verschillende vormen van therapie aan om mensen te helpen snel en pijnvrij te leven. Ze hebben specialisten op het gebied van fysiotherapie, logopedie, oefentherapie Cesar, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, kinderteam, homeopathie, acupunctuur, echografie, shockwave, slaaptherapie, coronarevalidatie en arbeidsre-integratie. Ze hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Daarnaast bieden ze verschillende diensten aan zoals FitKids Almelo, behandeling van artrose, effecten van bewegen voor kinderen en jongeren, slaaptherapie bij kinderen en een nieuwsbrief. Het therapiecentrum heeft twee locaties in Almelo en Oldenzaal en is op bepaalde dagen en tijden geopend.

Wil je weten wat Therapiecentrum Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Therapiecentrum Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Therapiecentrum Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Therapiecentrum Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Therapiecentrum Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Therapiecentrum Twente

Bezoekers bekeken ook