Tiara Beauty Care

Tiara Beauty Care is een Ontharing met laser gelegen aan Goedharthof 23 in Almelo.

Meer informatie over Tiara Beauty Care in Almelo

De nieuwste technologie op het gebied van laserontharing is de triple laser, die gebruik maakt van drie verschillende golflengtes: de Alexandrite laser (755nm), de Diode laser (810nm) en de Nd Yag (1064nm). Dankzij deze techniek kunnen alle huidtypen behandeld worden. Als je genoeg hebt van scheren, harsen of epileren en last hebt van stoppels en ongewenste haargroei op je lichaam, is een laserbehandeling de definitieve oplossing. Je kunt nu direct een afspraak maken om je haar definitief te laten verwijderen. Neem contact op via ūüďě 0648608885.

Wil je weten wat Tiara Beauty Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tiara Beauty Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tiara Beauty Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tiara Beauty Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tiara Beauty Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tiara Beauty Care

Bezoekers bekeken ook