Tiziano Coiffures Eline Haarhuis

Tiziano Coiffures Eline Haarhuis is een Schoonheidssalon gelegen aan Oranjestraat 11 in Almelo.

Meer informatie over Tiziano Coiffures Eline Haarhuis in Almelo

Eline Haarhuis is een 28-jarige kapper uit Harbrinkhoek. Ze begon haar carrière bij Tiziano Coiffures en groeide door tot topstylist. Haar droom was altijd al om haar eigen kapsalon te hebben en in april 2020 kreeg ze de kans om de salon over te nemen. Sinds juni 2020 is ze met passie en enthousiasme aan het werk in haar eigen zaak. Het geluk van Eline ligt in het tevreden stellen van haar klanten en hen met een prachtig gestyled kapsel de deur uit te laten gaan. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen, waarop je binnen 24 uur een reactie ontvangt.

Wil je weten wat Tiziano Coiffures Eline Haarhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tiziano Coiffures Eline Haarhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tiziano Coiffures Eline Haarhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tiziano Coiffures Eline Haarhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tiziano Coiffures Eline Haarhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tiziano Coiffures Eline Haarhuis

Bezoekers bekeken ook