Topsportcentrum IISPA

Topsportcentrum IISPA is een Sportcomplex gelegen aan Van Riemsdijkplein 60 in Almelo.

Meer informatie over Topsportcentrum IISPA in Almelo

Sportbedrijf Almelo biedt verschillende sportactiviteiten aan voor iedereen, zowel in het water als op het droge. Ze ondersteunen ook sportverenigingen, zorgaanbieders, onderwijs en inwoners van Almelo. Daarnaast kunnen sportaccommodaties worden gehuurd, zoals een gymlokaal of een zwembad. Voor meer informatie over de bouw van het nieuwe zwembad kan er op een link worden geklikt. Verder worden er verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals schoolbasketbal bij Uitsmijters Basketball. Het Sportbedrijf is gevestigd in de Topsporthal IISPA aan de Stadionlaan 60 en het Sportpark Almelo aan de Sluiskade Noordzijde 126.

Wil je weten wat Topsportcentrum IISPA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topsportcentrum IISPA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topsportcentrum IISPA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topsportcentrum IISPA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Topsportcentrum IISPA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topsportcentrum IISPA

Bezoekers bekeken ook