Torino chocolade, koffie & thee

Torino chocolade, koffie & thee is een Chocolaterie gelegen aan Koornmarkt 27 in Almelo.

Meer informatie over Torino chocolade, koffie & thee in Almelo

Welkom op de website van chocolaterie en koffie- en theespecialist Torino. Momenteel zijn ze bezig met het updaten van de website, maar voor vragen en opmerkingen kunt u contact met hen opnemen via e-mail of telefoon. De contactinformatie is te vinden op de website. Ook kunt u hier de openingstijden van Torino vinden. Ze zijn gesloten op maandag, maar zijn de rest van de week geopend van 10:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn ze open van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast hebben ze elke laatste zondag van de maand een koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Torino chocolade, koffie & thee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Torino chocolade, koffie & thee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Torino chocolade, koffie & thee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Torino chocolade, koffie & thee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Torino chocolade, koffie & thee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Torino chocolade, koffie & thee

Bezoekers bekeken ook