Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo

Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo is een Kapper gelegen aan Wethouder E. van Dronkelaarplein 6 in Almelo.

Meer informatie over Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo in Almelo

Onze kapsalon in Almelo, Zwolle en Enschede staat bekend om vakmanschap, gezelligheid en oprechte aandacht voor de klant. We werken met natuurlijke producten van Artègo en bieden ook een online webshop aan. Daarnaast hebben we het Holistische Beauty Concept "Skills of Beauty" en bieden we regelmatig musthaves aan met 20% korting. Bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Almelo en Enschede kun je genieten van ontspannende en helende massages, zoals Ayurveda, ontspanning en voetreflex. Ook bieden we leefstijl- en voedingsadvies aan, waarbij we op een holistische manier kijken naar het totale welzijn van onze cliënten. Je kunt ons vinden op verschillende locaties in Almelo, Zwolle en Enschede.

Wil je weten wat Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tres Tess Hair&Beauty Spa Almelo

Bezoekers bekeken ook