Tressor

Tressor is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Windslaan 64 in Almelo.

Meer informatie over Tressor in Almelo

Bij schoonheidssalon Tressor in Almelo kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, pedicure, voetreflexzone en gelnagels. De prijzen variëren van €27,- voor een gezichtsbehandeling cleaning tot €55,- voor een gezichtsbehandeling luxe & fruitzuur. Daarnaast bieden ze ook behandelingen aan huis aan, zoals een gelaatsbehandeling, pedicurebehandeling en gelnagels. Verder kun je bij Salon Tressor ook je wimpers en wenkbrauwen laten verven, harsen en hebben ze verschillende merken. Enkele klanten zijn erg tevreden en hebben positieve ervaringen met de salon. Voor een afspraak kun je contact opnemen met Salon Tressor via telefoonnummer 06-28324203. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur en op maandag, zaterdag en zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Tressor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tressor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tressor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tressor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tressor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tressor

Bezoekers bekeken ook