TRIADE ALMELO

TRIADE ALMELO is een Turncentrum gelegen aan De Eik 1 in Almelo.

Meer informatie over TRIADE ALMELO in Almelo

Triade Almelo is een gymnastiekvereniging die ontstaan is uit een fusie van verschillende verenigingen. Ze geven lessen in Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Tubbergen en Ootmarsum in verschillende vormen van gymnastiek en turnen. De eerste drie proeflessen zijn gratis. Het laatste nieuws gaat over de deelname van Triade Almelo aan het NK individueel springen in AHOY. Er zijn geen podiumplaatsen behaald, maar Milo heeft wel een zilveren medaille gewonnen. Verder hebben verschillende springers zich geplaatst voor het NK individueel springen dat later wordt gehouden. Er is ook verslag gedaan van de resultaten van de GYMcompetitie, waarin de teams van Triade Almelo wisselende resultaten hebben behaald. Ten slotte staan er nog vermeldingen van sponsoren, aankomende evenementen, het lesrooster en een snel navigatiemenu.

Wil je weten wat TRIADE ALMELO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TRIADE ALMELO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TRIADE ALMELO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TRIADE ALMELO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar TRIADE ALMELO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TRIADE ALMELO

Bezoekers bekeken ook