Triggerpoints by Wilma

Triggerpoints by Wilma is een Fysiotherapeut gelegen aan Sportlaan 47 in Almelo.

Meer informatie over Triggerpoints by Wilma in Almelo

Wilma van der Schoor is een verpleegkundige die een passie heeft voor spieren en bindweefsel gerelateerde klachten. Ze heeft de opleiding gevolgd om een Triggerpoint en Fascia release behandelaar te worden. Ze biedt ook Cupping als behandeling voor verschillende klachten. Wilma is gediplomeerd in verschillende soorten massages, waaronder Triggerpoint massage, Fascia release, Wellness massage, Stoelmassage, Hoofdpijn stress massage en Hot Stone massage. Er zijn geweldige reacties van tevreden klanten, zoals Rico die de behandeling super en behulpzaam vond. De locatie van de praktijk is op Sportlaan 47 in Almelo en Wilma is bereikbaar via e-mail en telefoon. De openingstijden zijn zowel overdag als 's avonds in overleg.

Wil je weten wat Triggerpoints by Wilma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Triggerpoints by Wilma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Triggerpoints by Wilma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triggerpoints by Wilma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Triggerpoints by Wilma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Triggerpoints by Wilma

Bezoekers bekeken ook