TRV Amycus

TRV Amycus is een Roeivereniging gelegen aan Sportcomplex Wendelgoor, Badweg 24 in Almelo.

Meer informatie over TRV Amycus in Almelo

De Twentse Roeivereniging Amycus organiseert verschillende evenementen en tochten, waaronder de Tromp Boat Races in 2023, een toertocht in Utrecht, de Cottwich Almelo Regatta in 2023 en de Reggetocht op 16 juli 2023. Daarnaast heeft Amycus deelgenomen aan het Havenfestival en organiseert het Amycusconcert in 2023. Er wordt ook teruggeblikt op het lustrum van Amycus, dat 35 jaar bestaat. Helaas wordt er ook stilgestaan bij het overlijden van Ria Blikman-Bartelink. Voor meer informatie en contactgegevens van Amycus, kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat TRV Amycus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TRV Amycus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TRV Amycus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TRV Amycus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar TRV Amycus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TRV Amycus

Bezoekers bekeken ook