Tuffel - Smartphone, Tablet & Mac specialisten

Tuffel - Smartphone, Tablet & Mac specialisten is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan De Waag 13 in Almelo.

Meer informatie over Tuffel - Smartphone, Tablet & Mac specialisten in Almelo

Tuffel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in refurbished iPhones, reparaties en SSD-upgrades. Ze bieden alleen de beste kwaliteit en onderdelen aan en voeren uitgebreide kwaliteitstests uit vóór en na de reparatie. Daarnaast bieden ze echte garantie zonder gedoe en zijn ze vaak binnen 60 minuten klaar met de reparatie. Voor zakelijk gemak kun je ook bij Tuffel terecht. Ze hebben ook refurbished iPhones met veel opslag beschikbaar. Daarnaast bieden ze tips en hulp aan, zoals het opsporen en verwijderen van grote bestanden op je Mac en het updaten van iOS op je iPhone of iPad via iTunes. Ze geven ook tips en trucs. Je kunt contact met hen opnemen via de contactgegevens op hun website en ze zijn geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Tuffel - Smartphone, Tablet & Mac specialisten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tuffel - Smartphone, Tablet & Mac specialisten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tuffel - Smartphone, Tablet & Mac specialisten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuffel - Smartphone, Tablet & Mac specialisten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Tuffel - Smartphone, Tablet & Mac specialisten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tuffel – Smartphone, Tablet & Mac specialisten

Bezoekers bekeken ook