TVA Service Center

TVA Service Center is een Winkel gelegen aan Twentelaan 2 in Almelo.

Meer informatie over TVA Service Center in Almelo

TVA Service Center is een Nederlandse onderneming die ruim 40 jaar geleden is opgericht in Almelo. Ze zijn een betrouwbare technische dienst die reparaties uitvoert voor winkeliers, ondernemers en particulieren in de regio. Ze hebben samenwerkingen met CE Repair Services Group en Option5, waardoor ze autorisaties hebben voor verschillende merken en geautoriseerd zijn voor Sony televisie- en audio-producten. Ze repareren zowel consumentenelektronica als professionele elektronica en zijn gecertificeerd voor de inspectie en keuring van elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN 3140. Ze bieden ook vacatures aan voor buitendienst monteurs en zijn een opleidingsinstituut voor Kenteq-leerlingen. Je kunt contact met hen opnemen voor advies of vragen via telefoon, e-mail of een bezoek aan hun vestiging in Almelo.

Wil je weten wat TVA Service Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TVA Service Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TVA Service Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TVA Service Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar TVA Service Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TVA Service Center

Bezoekers bekeken ook