Twente Bakker

Twente Bakker is een Bakkerij gelegen aan J.B. Berninklaan 5 in Almelo.

Meer informatie over Twente Bakker in Almelo

Twentebakker, gevestigd in Bornerbroek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens volgens hun privacyverklaring. Ze verwerken persoonsgegevens van klanten die gebruik maken van hun diensten of deze gegevens zelf verstrekken. Ze verzamelen geen gegevens van websitebezoekers onder de 16 jaar zonder ouderlijke toestemming. Twentebakker verwerkt persoonsgegevens voor verschillende doeleinden en neemt geen geautomatiseerde beslissingen met grote gevolgen voor personen. Ze gebruiken Microsoft Office Access voor het beheer van klantgegevens en bestellingen. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Twentebakker deelt persoonsgegevens alleen met derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Ze maken geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken. Klanten hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen, over te dragen, toestemming in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van hun gegevens. Twentebakker neemt passende maatregelen om persoonsgegevens te beschermen en heeft maatregelen genomen om de beveiliging te waarborgen.

Wil je weten wat Twente Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twente Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twente Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twente Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Twente Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twente Bakker

Bezoekers bekeken ook