v.d. Bosch Beton b.v.

v.d. Bosch Beton b.v. is een Betoncentrale gelegen aan Wentholtweg 6 in Almelo.

Meer informatie over v.d. Bosch Beton b.v. in Almelo

v.d. Bosch Beton is een ervaren partner in hoogwaardige duurzame betonnen bestratingsmaterialen. Ze hebben meer dan 100 jaar ervaring en leveren betonstraatstenen, graselementen en andere bestratingsmaterialen voor verschillende projecten. Ze maken gebruik van Reduton® cementloos beton, wat zorgt voor een extreem lage CO₂-uitstoot en MKI-waarde. Daarnaast hebben ze een ontwerptool die gebruikt kan worden voor toekomstige projecten. Ze streven ernaar om de betonwereld duurzamer te maken en maken daarbij gebruik van machinaal en nauwkeurig gelegde materialen, zoals grasbeton. Ze gaan zuinig om met grondstoffen en kijken naar duurzame opties, zoals het vervangen van grind door betongranulaat en het vervangen van zand door ecozand. In 2022 hebben ze 1.163 opdrachten uitgevoerd en 254.000 ton geleverd. Ze hebben 108 jaar ervaring en met Reduton® is er een CO₂-reductie van 60-75%. Ze hebben positieve feedback ontvangen van klanten zoals Jan Nijkamp van Aveco de Bondt en Remco Wissink van Timmerhuis Groep. v.d. Bosch Beton is al meer dan 100 jaar de innovatieve partner in grond-, weg- en waterbouw en ze kunnen snel het gewenste betonproduct leveren. Ze bieden ook sterke, duurzame, circulaire en innovatieve bestratingen voor openbare ruimtes. Je kunt direct een offerte aanvragen en ze zullen binnen één werkdag contact met je opnemen.

Wil je weten wat v.d. Bosch Beton b.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van v.d. Bosch Beton b.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij v.d. Bosch Beton b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je v.d. Bosch Beton b.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar v.d. Bosch Beton b.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. v.d. Bosch Beton b.v.

Bezoekers bekeken ook