V.D.V. Hout & Tuinbouw

V.D.V. Hout & Tuinbouw is een Houtbewerker gelegen aan Aadijk 11 in Almelo.

Meer informatie over V.D.V. Hout & Tuinbouw in Almelo

VDV Hout & Tuinbouw is een bedrijf dat veranda's, bergingen, tuinhuizen en hooischuren van Douglashout maakt. Ze hebben verschillende projecten gerealiseerd en zijn snel, betrouwbaar en professioneel. Klanten zijn zeer tevreden over hun service en vakmanschap. Ze denken mee, werken hard en leveren topwerk af. Ze hebben goede communicatie, aardige werkers en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Het bedrijf wordt aanbevolen door tevreden klanten en ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze luisteren naar de wensen van de klant en denken mee, zelfs op het laatste moment kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd. Kortom, VDV Hout & Tuinbouw is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en kwalitatieve overkapping of andere houten constructies voor de tuin.

Wil je weten wat V.D.V. Hout & Tuinbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.D.V. Hout & Tuinbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.D.V. Hout & Tuinbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.D.V. Hout & Tuinbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar V.D.V. Hout & Tuinbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.D.V. Hout & Tuinbouw

Bezoekers bekeken ook