v.v. Krekkers

v.v. Krekkers is een Sportclub gelegen aan Almeloseweg 211 in Mariaparochie.

Meer informatie over v.v. Krekkers in Mariaparochie

Volleybalvereniging Krekkers heeft €842,69 opgehaald met Rabo ClubSupport. De eerstvolgende wedstrijd is op 4 november 2023 tegen De Berenkuil/Sudosa-Desto DS 2 in De Haambrink, Mariaparochie. Op 11 oktober 2023 was het Coming Out Day en werd er opgeroepen om trots te zijn op wie je bent. Op 24 september 2023 was er een Mini van de week-evenement. Er is ook een voorlopige teamindeling voor het seizoen 2023-2024. Er zijn verschillende taken en indelingen, zoals een taakverdeling voor de eerste seizoenshelft, een zaalwachtschema en een vervoersschema voor de jeugd. Er is ook een zaalindeling vanaf 4 september 2023. De contactgegevens van de vereniging zijn Almeloseweg 211, 7614LA Mariaparochie, telefoon: 0546 - 87 11 40. Voor Krekkerskleding kan men terecht in de webshop van de vereniging.

Wil je weten wat v.v. Krekkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van v.v. Krekkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij v.v. Krekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je v.v. Krekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar v.v. Krekkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. v.v. Krekkers

Bezoekers bekeken ook