Vakgarage Kleijssen Almelo

Vakgarage Kleijssen Almelo is een Autohandel gelegen aan Violierstraat 170 in Almelo.

Meer informatie over Vakgarage Kleijssen Almelo in Almelo

Vakgarage Kleijssen in Almelo biedt een breed scala aan autodiensten, van onderhoud tot reparatie. Als onderdeel van de landelijke formule Vakgarage, die al sinds 1991 het grootste autoconcept in Nederland is, zijn zij aangesloten bij BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden zij een full-service aanbod voor alle automerken. De monteurs zijn goed opgeleid en hebben kennis van alle automerken. Bij Vakgarage Kleijssen kun je ook terecht voor pechhulp, waarbij ze streven naar een onbezorgde en veilige rit. Verder bieden ze diensten aan zoals het controleren van de bandenspanning, het uitvoeren van aankoopkeuringen en het vervangen van de distributieriem. Klanten beoordelen Vakgarage Kleijssen gemiddeld met een 8.9 op een schaal van 10.

Wil je weten wat Vakgarage Kleijssen Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage Kleijssen Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage Kleijssen Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage Kleijssen Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Vakgarage Kleijssen Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage Kleijssen Almelo

Bezoekers bekeken ook