Van der Valk Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een Hotel gelegen aan Schouwburgplein 1 in Almelo.

Meer informatie over Van der Valk Theaterhotel Almelo in Almelo

The Theaterhotel Almelo is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, van hartje Almelo tot het Twentse coulisselandschap. Het hotel biedt veelzijdige eetgelegenheden, met twee verschillende restaurants en een bar en brasserie. Gasten kunnen ook een duik nemen in het zwembad en profiteren van gratis WiFi in alle openbare ruimtes. Daarnaast zijn er 12 multifunctionele vergader- en feestzalen beschikbaar. Het hotel biedt ook meeslepend theater en heeft verschillende kamers en arrangementen beschikbaar. Gasten kunnen het hotel beoordelen met één druk op de knop en alle hotelinformatie is op één plek te vinden. Het hotel kondigt ook aan dat de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is gestart en dat gasten kunnen genieten van de prachtige natuur van Twente vanuit het hotel. Er is ook een wellness- en fitnessruimte beschikbaar voor de gasten. Het hotel heeft drie verschillende restaurants en een bar, elk met een eigen karakter. Gasten kunnen zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief om maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten te ontvangen.

Wil je weten wat Van der Valk Theaterhotel Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Valk Theaterhotel Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Valk Theaterhotel Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Valk Theaterhotel Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Van der Valk Theaterhotel Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Valk Theaterhotel Almelo

Bezoekers bekeken ook