Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V.

Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V. is een Loodgieter gelegen aan Ambachtstraat 10 in Almelo.

Meer informatie over Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V. in Almelo

Van Kooten Dak- en Installatietechniek BV is een totaalinstallateur die al sinds 1920 actief is. Ze bieden diensten aan om mensen te ontzorgen op het gebied van wonen en werken. Op hun website vind je het laatste nieuws en informatie over werken in de regio. Daarnaast hebben ze referenties in verschillende categorieën, zoals bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijven, instellingen en overige projecten. Ze hebben kantoren in Almelo en Nijverdal, waar je terecht kunt voor informatie en contactgegevens. De openingstijden van het kantoor in Almelo zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:30 uur. De InstalCenter Shop in Almelo heeft andere openingstijden, namelijk van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Het kantoor in Nijverdal is binnenkort geopend.

Wil je weten wat Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V.

Bezoekers bekeken ook