van Wallinga Schilderwerken

van Wallinga Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Marchelmlaan 1 in Almelo.

Meer informatie over van Wallinga Schilderwerken in Almelo

Mijn naam is Edward van Wallinga en ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest als allround schilder voor een groot schildersbedrijf in Almelo. Sinds maart 2021 ben ik voor mezelf begonnen en ik hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Mijn werkgebied is de regio Almelo - Emmen en ik ben beschikbaar voor zowel particulieren als voor kantoren, horeca, bedrijven en instellingen. Ik werk alleen met hoogwaardige materialen en ik vind het belangrijk om netjes en efficiënt te werken. U kunt altijd direct contact met mij opnemen voor duidelijke en betrouwbare werkafspraken. Ik vind het geweldig om uw woning of bedrijfspand weer in een stralende en duurzame topconditie te brengen. Mijn naam is Edward.

Wil je weten wat van Wallinga Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Wallinga Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Wallinga Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Wallinga Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar van Wallinga Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Wallinga Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook