Verbeterwijzer

Verbeterwijzer is een Softwarebedrijf gelegen aan Wierdensestraat 131 in Almelo.

Meer informatie over Verbeterwijzer in Almelo

Verbeterwijzer is een platform dat organisaties helpt bij het behouden en ontwikkelen van medewerkers. Ze bieden een compleet HR-ondersteuningsplatform met onder andere workflows, formulieren, helpdesk en een leerplein. Daarnaast bieden ze ook LMS-software en deskundig advies om leren onderdeel te maken van de organisatiecultuur. Via Verbeterwijzer kunnen zowel interne als externe e-learnings worden aangeboden. Het platform zorgt voor een duurzame oplossing en helpt organisaties innoveren. Ze bieden ook strategisch advies en leveren software en templates om doelen te bereiken. Verbeterwijzer benadrukt het belang van de ideeënmuur, waar medewerkers hun kennis en inzichten kunnen delen. Daarnaast delen ze ook blogs met tips en inzichten over onderwerpen zoals motivatie en onboarding in de zorg. Het platform is gericht op het versterken van organisaties en het leveren van betere zorg.

Wil je weten wat Verbeterwijzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verbeterwijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verbeterwijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verbeterwijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Verbeterwijzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verbeterwijzer

Bezoekers bekeken ook