Voeten Plaza Almelo

Voeten Plaza Almelo is een Voetverzorging gelegen aan Leemslagenweg 40 in Almelo.

Meer informatie over Voeten Plaza Almelo in Almelo

Voeten Plaza Almelo is een praktijk voor pedicure, sportpedicure, medisch pedicure, podotherapie en podologie. Ze behandelen mensen met voetproblemen, waaronder diabetici, reumapatiënten, oncologische patiënten en ouderen. Ook bieden ze cosmetische en voetverwenbehandelingen aan en diensten zoals het harsen van benen. Als podoloog behandelen ze mensen met voet- en enkelklachten en maken ze gebruik van podotherapeutische steunzolen en op maat gemaakte ortheses. Ze hebben twee behandellocaties en zijn lid van brancheorganisaties voor pedicures en professionals in de voetzorg. Daarnaast bieden ze een gratis voetencheck aan en kun je online een afspraak maken. Ze geven ook tips om je voeten in goede conditie te houden en benadrukken dat zalf en voetbaden niet helpen bij ingegroeide nagels.

Wil je weten wat Voeten Plaza Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voeten Plaza Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voeten Plaza Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voeten Plaza Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Voeten Plaza Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voeten Plaza Almelo

Bezoekers bekeken ook