Wasco Almelo

Wasco Almelo is een Groothandelaar gelegen aan Virulyweg 5A in Almelo.

Meer informatie over Wasco Almelo in Almelo

Bij Wasco Almelo is wachten niet nodig, want er is een Snelbalie aanwezig. Na het plaatsen van een bestelling kun je deze al na een uur ophalen bij de speciale Snelbalie. Bestellen kan via de Wasco-site, ICM, fax of telefoon. Binnen 60 minuten zijn je materialen klaar. Voor grootformaatartikelen is het wel handig om van tevoren contact op te nemen met de vestiging. Je hoeft alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je bestelling van de Snelbalie te pakken en te tekenen. Wasco Almelo biedt ook klantenservice en heeft een assortiment op het gebied van verwarming, sanitair, onderdelen, ventilatie en airconditioning.

Wil je weten wat Wasco Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wasco Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wasco Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wasco Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Wasco Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wasco Almelo

Bezoekers bekeken ook