Weenk Schroeffunderingen B.V.

Weenk Schroeffunderingen B.V. is een Leverancier van bouwmaterialen gelegen aan Bedrijvenpark Twente 151 in Almelo.

Meer informatie over Weenk Schroeffunderingen B.V. in Almelo

Schroeffundering.nl is de juiste plek voor een duurzame en innovatieve fundering voor allerlei bouwwerken, zoals vlonders, schuren en tiny houses. Met behulp van hun Fundamentkiezer kan je eenvoudig bepalen welke fundering je nodig hebt voor jouw project. De schroeffundering heeft verschillende voordelen, zoals het niet hoeven graven of beton storten, wat tijd en kosten bespaart. Daarnaast heeft het een lange levensduur en is het onderhoudsvrij. WSF heeft al meer dan 10.000 schroeffunderingen geplaatst en 1.200 projecten gerealiseerd, wat heeft geleid tot een besparing van 10 miljoen kg CO2. Ze hebben onder andere projecten gedaan zoals Strobox, Zeecontainer Woningen en Voetbalvereniging Enschede. WSF is er voor klussers, zzp'ers en bouwers die waarde hechten aan een betrouwbare fundering en goede service en kwaliteit. Ze bieden ook de mogelijkheid om zelf schroeffunderingen te monteren.

Wil je weten wat Weenk Schroeffunderingen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Weenk Schroeffunderingen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Weenk Schroeffunderingen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weenk Schroeffunderingen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Weenk Schroeffunderingen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Weenk Schroeffunderingen B.V.

Bezoekers bekeken ook