Wijzer (ROC van Twente)

Wijzer (ROC van Twente) is een Restaurant gelegen aan Wierdensestraat 65 in Almelo.

Meer informatie over Wijzer (ROC van Twente) in Almelo

In restaurant Wijzer worden lunches en diners in meerdere gangen geserveerd door studenten. Ze bedenken de menu's, doen de inkopen, koken en serveren met plezier. Het restaurant heeft ook aantrekkelijke prijzen. Het is geopend op woensdag en donderdag voor lunch en diner. Tijdens schoolvakanties is het restaurant gesloten. Reserveren voor zowel lunch als diner kan via het online reserveringssysteem of door te bellen of mailen naar de afdeling reserveringen. Het telefoonnummer is 088 - 178 40 40 en de afdeling is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00 - 15.00 uur.

Wil je weten wat Wijzer (ROC van Twente) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijzer (ROC van Twente) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijzer (ROC van Twente)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijzer (ROC van Twente) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Wijzer (ROC van Twente) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijzer (ROC van Twente)

Bezoekers bekeken ook