Willem de Vierde Restaurant

Willem de Vierde Restaurant is een Restaurant gelegen aan Pr. Catharina-Amaliaplein 1 in Almelo.

Meer informatie over Willem de Vierde Restaurant in Almelo

Grand Café & Restaurant Willem de Vierde in Almelo is een groots en koninklijk restaurant met een sfeervol buitenterras. Ze bieden een royale kaart met heerlijke gerechten die elke dag vers worden bereid door het enthousiaste keukenteam. Naast lunch, diner en borrel in het restaurant kunnen ze ook groepen van 10 tot 350 personen accommoderen. Ze bieden verschillende arrangementen aan, inclusief keuzemenu's, buffetten en borrelarrangementen met een DJ. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 16:00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11:30 uur. Daarnaast is Willem de Vierde ook beschikbaar voor het organiseren van feesten, zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften en jubilea. Ze hebben flexibele ruimtes die kunnen worden aangepast aan de wensen van de gasten, inclusief de mogelijkheid om een DJ te regelen. Voor het huren van ruimtes of het boeken van arrangementen kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Willem de Vierde Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Willem de Vierde Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Willem de Vierde Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willem de Vierde Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Willem de Vierde Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Willem de Vierde Restaurant

Bezoekers bekeken ook