Witzand (magazijn)

Witzand (magazijn) is een Bouwbedrijf gelegen aan Buitenhaven, Grintweg 6 in Almelo.

Meer informatie over Witzand (magazijn) in Almelo

Witzand Bouwmaterialen is al meer dan 125 jaar een betrouwbare partner in het leveren van hout en bouwmaterialen. Met vestigingen in verschillende plaatsen in Oost-Nederland hebben zij een sterke positie in de regio. Ze introduceren drie unieke concepten genaamd Wijzer met Witzand, waarbij ze zich richten op duurzaamheid en prefab bouwen. Ze zijn gespecialiseerd in diverse vormen van prefab en leveren ook prefab betonelementen en badkamers. Daarnaast hebben ze showrooms waar je inspiratie kunt opdoen voor je woning en een uitgebreid assortiment van gevelstenen, dakpannen, bestrating, tegels, deuren en complete keuken- en badkameropstellingen vindt. Verder organiseren ze kennismiddagen en zijn ze bezig met duurzaamheid. Ze hebben ook vacatures openstaan en zijn bereikbaar via telefoon en mail.

Wil je weten wat Witzand (magazijn) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Witzand (magazijn) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Witzand (magazijn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Witzand (magazijn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Witzand (magazijn) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Witzand (magazijn)

Bezoekers bekeken ook