Wok in Vuur en Vlam

Wok in Vuur en Vlam is een Wokrestaurant gelegen aan Woonboulevard 52 in Almelo.

Meer informatie over Wok in Vuur en Vlam in Almelo

Wok in Vuur en Vlam is een modern restaurant in Almelo en het beste en gezelligste wok-restaurant van Twente. Met ruim 600 zitplaatsen en een kindvriendelijke speelruimte is het de ideale plek voor een gezellig etentje met familie, vrienden of collega's. Bij binnenkomst in het pagode-achtige restaurant voel je je direct thuis door het gezellige geklater van de pannen en het zachte geroezemoes. Onze gastvrije medewerkers laten je graag zien hoe het concept werkt en nemen je mee op een culinaire ontdekkingsreis door de Chinese en Japanse keuken. Daarnaast hebben we ook een Japans Teppan Yaki buffet waar heerlijke gerechten zoals lamskoteletten en ossenhaas met groenten worden bereid op een gloeiend hete bakplaat. Kom langs bij Wok in Vuur en Vlam in Almelo en geniet van goed en gezellig eten!

Wil je weten wat Wok in Vuur en Vlam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok in Vuur en Vlam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok in Vuur en Vlam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok in Vuur en Vlam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Wok in Vuur en Vlam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok in Vuur en Vlam

Bezoekers bekeken ook