www.prudento.com

www.prudento.com is een IT-consultancy gelegen aan De Ral 49 in Almelo.

Meer informatie over www.prudento.com in Almelo

Prudento is een bedrijf dat gespecialiseerd is in CRM (Customer Relationship Management) en heeft uitgebreide ervaring met verschillende CRM-systemen, zoals SuiteCRM, SugarCRM en SageCRM. Ze zijn onafhankelijk en kunnen daardoor objectief advies geven. Helaas wordt de Community Edition van SugarCRM niet langer onderhouden, maar Prudento zal zich vooral richten op de nieuwere en actief ontwikkelde versie genaamd SuiteCRM. Het doel van SugarCRM is om wereldklasse CRM-oplossingen te bieden aan bedrijven van alle groottes. Ze hebben geconstateerd dat er twee soorten gebruikers zijn van de Community Edition: ontwikkelaars die willen bouwen op een open source CRM-platform en gebruikers die op zoek zijn naar een gratis of goedkope CRM-oplossing. SugarCRM is van plan om versie 6.5 van de Community Edition te blijven ondersteunen, maar heeft op dit moment geen plannen om versie 7 uit te brengen. Open source CRM biedt gemak, lage kosten en uitbreidbaarheid. Het stelt bedrijven in staat om het verkoopproces te automatiseren en biedt flexibiliteit in gebruik en uitbreiding.

Wil je weten wat www.prudento.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van www.prudento.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij www.prudento.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je www.prudento.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar www.prudento.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. www.prudento.com

Bezoekers bekeken ook