Xpert Handtherapie Almelo

Xpert Handtherapie Almelo is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Brugstraat 2 in Almelo.

Meer informatie over Xpert Handtherapie Almelo in Almelo

Xpert Clinic is een kliniek met meer dan 30 vestigingen door heel Nederland die gespecialiseerd is in de behandeling van hand, pols, elleboog en schouder. Ze bieden snel geholpen zorg van topkwaliteit en werken nauw samen met artsen om de beste zorg voor patiënten te garanderen. De therapeuten zijn gespecialiseerd in deze gebieden en behandelen volgens de nieuwste methoden en richtlijnen. Xpert Clinic voert ook wetenschappelijk onderzoek uit en vraagt patiënten om vragenlijsten in te vullen om de effectiviteit van de behandelingen te beoordelen. Ze hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en bieden gespecialiseerde therapie voor patiënten met problemen aan hand, pols, elleboog en schouder. Met 29 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging in de buurt.

Wil je weten wat Xpert Handtherapie Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xpert Handtherapie Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xpert Handtherapie Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xpert Handtherapie Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Xpert Handtherapie Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xpert Handtherapie Almelo

Bezoekers bekeken ook