Xpert Nutrition BV

Xpert Nutrition BV is een Supermarkt gelegen aan Bedrijvenpark Twente 54 in Almelo.

Meer informatie over Xpert Nutrition BV in Almelo

Ausnutria is een professioneel en snelgroeiend bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelindustrie. Het hoofdkantoor in Zwolle speelt een belangrijke coördinerende rol tussen de vijf fabrieken in het oosten en noorden van Nederland. Met een sterke overtuiging in de natuurlijke voordelen van geitenmelk, specialiseert de organisatie zich in het produceren van producten op basis van geitenmelk voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Ze hebben 8 distributeurs, bieden 10 verschillende soorten melkproducten aan, hebben een productiecapaciteit van 80 miljoen kilo en werken samen met meer dan 100 geitenboeren. Voor meer informatie kunnen mensen telefonisch contact opnemen via +31 (0)885 01 51 70 of een e-mail sturen naar info@ausnutria-dairy-ingredients.com.

Wil je weten wat Xpert Nutrition BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xpert Nutrition BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xpert Nutrition BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xpert Nutrition BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Xpert Nutrition BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xpert Nutrition BV

Bezoekers bekeken ook